Dierenportretten in opdracht

Wanneer u uw (huis)dier door mij wilt laten schilderen ontvang ik graag een aantal scherpe, goed belichte foto’s (minimaal 1mb) en eventueel een korte toelichting. Wat is karakteristiek voor uw dier? Wat is een typische oogopslag of houding? Is hij of zij temperamentvol, lief, ondeugend, avontuurlijk, bedaard of juist heel uitgelaten? Op basis van de foto's, het formaat, olieverf of pastel, en eventueel overige wensen ontvangt u van mij een u een offerte.

Indien U niet in het bezit bent van een goede foto, kunt U er ook voor kiezen om door mij een fotoshoot te laten verzorgen. Ervaring heeft mij geleerd dat door het fotograferen ik dan al een band met het dier heb gekregen en daardoor de blik van de ogen goed heb weten te vangen. En dit is immers mijn specialiteit!


Ik schilder voornamelijk met Olieverf (Rembrandt) en Softpastel (Rembrandt en Schminke)

Olieverf is een duurzaam medium die laag over laag wordt aangebracht en dat enige droogtijd nodig heeft. Ik schilder voornamelijk op mdf panelen en in elke gewenste maat. Olieverfschilderijen lever ik  in principe zonder lijst.

Softpastel is een duurzaam "droog" medium. Dit medium behoeft geen droogtijd. Ik schilder in elk gewenste maat. Pastel schilderijen lever ik met passepartout en eventueel met een lijst met glas.

 

 

 

 

 

bowie-en-schilderskist.jpgpenselen.jpg